Who's Flying NOW? Πιλότοι που πετάνε ΤΩΡΑ!!!!

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Womens Paragliding Open Annecy 2010.

Επιτέλους ένας αγώνας μόνο για κορίτσια!
The first ever all-female paragliding competition is comming at August 2010!!! μας ενημερώνουν στο
http://www.xcmag.com/ Η ιστοσελίδα του αγώνα...

http://www.womenspgopen.org/

Ευκαιρία για ένα ταξιδάκι στην Γαλλία, ας ετοιμάζονται οι Ελληνίδες παραπεντίστριες!
Ανυπομονώ να δω την ιστοσελίδα τελειωμένη...Τα κορίτσια όπως φαίνεται έχουν ωραίες ιδέες!

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Sadomeri Saturday Flying! The... beer story!!

Έκπληξη!!!Μετά από πολύ πολύ καιρό και ακολουθώντας την παρόρμηση του "Γερακιού" -κατά κόσμον Γιάσερ-πήγαμε όλοι μαζί για πτήση στο Σαντομέρι (Ομπλός=σούπα το Σάββατο...).Το τοπίο ανοιξιάτικο- καταπράσινο, η απογείωση φυσική σούπερ και το κέφι μεγάλο.Όμως ως γνωστόν, κάθε παράδεισος έχει και το ...φίδι του, και παρά το windguru ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΕΡΑ....αρχίζουμε τα πειράγματα και τα παραπονάκια με πολύ ...απώτερο σκοπό να πείσουμε το Γεράκι να πληρώσει όλες τις μπύρες μετά τις τσουλήθρες...χαχαχα. Αυτός μας έταξε ανεμοπορία....εμείς θα πληρώσουμε;;; Αλλά αν σε θέλει η άτιμη η τύχη- βρε Γεράκι ,πάλι την γλίτωσες-....ξαφνικά και αργά...μετά τις 4!... τσουλήθρες τέλος, η ανεμοπορία αρχίζει....Την... καλή την πόρτα, άνοιξε ο Πάνος, που πρώτος κρατήθηκε πάνω απο την ράμπα...μετά ακολούθησε ο Αιγέας και μέσα σε λίγη ώρα είχαμε απογειωθεί όλοι και είχαμε πάρει στα γρήγορα τον  (αερό-)δρόμο για την κορυφή-Πόρτες κτλ.Αυτό ήταν... μετά δεν κατέβαζε με τίποτα...τέλεια...
Έτσι The beer story γύρισε...μπούμεραγκ και... παίχτηκε στο καφενεδάκι του χωριού μετά από πολύυυ ώρα στον αέρα!!!
Κι άλλες φωτό απο τον Κώστα Κάτσακα..http://kostasfreedom.blogspot.com/2009/10/10-10-2009.html και εδώ..http://www.facebook.com/album.php?aid=2029614&id=1175483807&l=2fa67393b6 

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Διάφορες σκέψεις με αφορμή μια ανακοινωση της ΕΑΠ

Σήμερα εντυπωσιάστηκα με τις εξελίξεις στην επικοινωνιακή διάθεση της Επιτροπής Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς. Από το 2000~ που παρακολουθώ τα πράγματα δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει:
η επιτροπή συγκέντρωσε τα συζητηθέντα και αποφασισθέντα σε Συνάντηση Σωματείων και τα κοινοποίησε στην ιστοσελίδα της -και μαιλ στα Σωματεία-για την ενημέρωση όλων.Θα μου πεις απλό και αυτονόητο, έ μάλλον, όχι και  τόσο. Τα πράγματα πρέπει να λέγονται, όχι να μαντεύονται.
Διαβάζω λοιπόν στο μήνυμα...
"Παρακαλούμε δείτε την νεότερη ανακοίνωση της ΕΑΠ σχετικά με την συνάντηση σωματείων που έγινε στην Αμφίκλεια στις 19/9/2009"
http://paragliding.elao.gr/news/091007.html 
...και σκέφτομαι πόσο αυτό είναι ενδεικτικό μιας θετικής επικοινωνιακής πρόθεσης και μιας διάθεσης να ενημερώνονται καλύτερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι,τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων και οι αθλητές.
Τα επικοινωνιακά κενά δημιουργούν ως γνωστόν- σε όλες τις σχέσεις -χάσματα και πρόσφορο έδαφος για παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.
Οι επίσημες ανακοινώσεις-στον αντίποδα του "τίποτα" ή της ραδιοαρβήλας-είναι ωφέλιμες για να ενημερωθούν όσοι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην συνάντηση και επιπλέον φανερώνουν τις προθέσεις και τα ενδιαφέροντα της Επιτροπής και των συνέδρων, είναι δεσμευτικές για την δραστηριοποίηση όλων, σε επίπεδο προβληματισμού ή δράσεων και πολύ συχνά μπορεί να ενεργοποιήσουν νέο διάλογο, νέες προτάσεις και περισσότερες εξελίξεις! Πολύ καλό αυτό.
Η συγκεκριμένη Συνάντηση στην Αμφίκλεια έγινε σε πολύ θετικό κλίμα, ο διαθέσιμος χρόνος ήταν αρκετός για να ακουστούν πολλές απόψεις, μία από τις πιο ουσιαστικές συνελεύσεις
που έχω παρακολουθήσει,με εις βάθος ανάπτυξη και συζήτηση των θεμάτων.Η επίσημη ενημέρωση για τα πεπραγμένα με εξέπληξε αλλά και όταν την είδα σκέφτηκα πόσο πολύ ταιριάζει με το κλίμα της συνάντησης...σαν φυσική συνέπεια. Καλά πάνε λοιπόν και τα ανώτερα διοικητικά.



Η φωτογραφία με τα χέρια μου φάνηκε ταιριαστή γιατί είναι πολλά και διαφορετικά, όπως και οι απόψεις, όμως είναι όλα στραμμένα στον ίδιο στόχο...κάπου ψηλά...


Χμμμ, οι διάφοροι θεσμοί δεν είναι αποτελεσματικοί και προοδευτικοί από μόνοι τους ή επειδή οι εκπρόσωποί τους τηρούν κατά γράμμα το πρωτόκολλο. Χρειάζεται όραμα και ψυχή. Είναι θέμα προσωπικότητας και χαρακτήρα...Όταν τα πρόσωπα αλλάζουν άλλος αέρας φυσάει τριγύρω.Αλλά κι όταν τα πρόσωπα παραμένουν ίδια, είναι ευχάριστο να βλέπω πως αυτά εξελίσσονται και μεταβάλλουν την στάση τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...