Who's Flying NOW? Πιλότοι που πετάνε ΤΩΡΑ!!!!

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Direction...sky! Cloud viewers, flyiers or dreamers!

Ο ουρανός είναι ένα αγαπημένο σκηνικό για ένα πάρα πολύ ευρύ κοινό μελετητών, παρατηρητών ή θαυμαστών. Για μας τους παραπεντάδες η κατανόηση του ουρανού, η γνώση και "ανάγνωση" των νεφών είναι 
μια πολύ σημαντική δεξιότητα που πρέπει να καλλιεργούμε,
μια ανεξάντλητη πηγή γνώσεων, 
ένα μέρος της "αερόβιας" ζωής μας και φυσικά μια πηγή απίστευτων φωτογραφικών στιγμιοτύπων. Εγώ αισθάνομαι πολύ τυχερή που κάμποσοι μπορούμε να συμπληρώνουμε
με τα πολύχρωμα πανιά μας αυτό το φυσικό σκηνικό και να γοητεύουμε ακόμα περισσότερο τους θεατές και θαυμαστές του ουρανού!!!
" Έπεσα" πάνω σε κάτι ωραίες φωτογραφικές συλλογές και επί της
 ευκαιρίας είπα να θυμηθώ τα σχετικά θεωρητικά ...

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Last Sunday's Diary

Tip1: Κοπή πίτας για το σωματείο μου με όμορφη παρέα, όλοι όσοι μαζευτήκαμε το λαμπερό πρωινό της Κυριακής στα γραφεία μας, για το επίσημο ξεκίνημα της νέας χρονιάς!
Μετά από πολλές ώρες δουλειάς, τα δυο τελευταία Σ/Κ(άντε 1,5 για την ακρίβεια),
τελειώσαμε- με ωραία και κεφάτη συνεργασία πολλών παιδιών- τις εργασίες για την αναμόρφωση του εσωτερικού χώρου της λέσχης, και όλα ήταν έτοιμα για να φιλοξενήσουμε τα μέλη και τους φίλους μας!
Αγιασμός, βασιλόπιτα τυχεροί κάτοχοι του φλουριού και διάφορες φωτό στο patras-paragliding.gr.
Ακόμα περισσότερες φωτό και ανταποκρίσεις στα blog του Βαγγέλη και του Κώστα 





Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Αδικίαααααα.........

Ναι καλά,,,,
κάποιοι ξεπαγιαζουν στα κρύα για να κάνουν μια πτησούλα της προκοπής, στις 20/1....(θα το "σκάσει" ο drflight το θεματάκι, δεν μπορεί.....σαν να βλέπω τον τίτλο....)....

Να!!! δεν το ΄πα....       http://drflight.blogspot.com/2010/01/2009.html#more και τίτλο είδα και ακόμα αυτό........και τα άκουσα για τα καλά.....


κι άλλοι το διασκεδάζουν καλοκαιρινά απο 1/1....
Αδικίαααααααααααα και τα δύο...
Video: 2010 Greetings from Ojovolador



...όταν είμαι μακριά και δεν πετάω....

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Κοπή πίτας ΛΕΑΛΠΠΑ

Την ερχόμενη Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 11:00 πμ. φίλοι και μέλη θα μαζευτούμε στα φρεσκοανακαινισμένα γραφεία της ΛΕΑΛΠΠΑ για τον καθιερωμένο αγιασμό και την κοπή της πίτας του σωματείου, για το 2010! Ο καιρός, αν και είναι νωρίς ακόμα για προβλέψεις, φαίνεται να είναι καλός και μάλλον θα έχουμε την ευκαιρία να πετάξουμε κιόλας όλοι μαζί (με πολύ πολύ κρύο όμως!!!!!)

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

"Ευ αγωνίζεσθαι"

Αυτή είναι η εποχή -εν αναμονή της πτητικής... άνοιξης - που αρχίζουν οι συζητήσεις κι οι αναβρασμοί στις παραπεντοπερέες για το επίμαχο φυσικά θέμα: πρωτάθλημα κι αγωνιστικές συναντήσεις Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος 2010 φέτος για πρώτη φορά κατατέθηκε εγκαίρως και οι αγώνες δηλώθηκαν στην FAI in time και μπήκαν στο διεθνές αγωνιστικό πρόγραμμα. Πολύ καλό αυτόΑπό την άλλη υπάρχουν και δυσκολίες. Το γεγονός ότι φέτος πολλά σωματεία κατέθεσαν αίτηση για ανάληψη επίσημου αγώνα, έχει οδηγήσει σε ένα συμπυκνωμένο χρονικά πρόγραμμα, που μάλλον δυσκολεύει πολλούς.. 
Αυτό είναι κάτι που έπρεπε να έχει τεθεί σε συζήτηση από την αρχή βέβαια.
Η τήρηση ή όχι του προγράμματος και η αξιοπιστία του είναι ένα σημαντικό θέμα και πρέπει οι διοργανωτές να σταθούν στο ύψος των δεδηλωμένων τους. Οι αλλαγές έστω και 4 μήνες πριν την έναρξη των αγωνιστικών είναι μια αμφιλεγόμενη πρακτική που θίγει την αξιοπιστία των διοργανωτών αλλά και τον σωστό προγραμματισμό κάθε διαγωνιζόμενου. Νομίζω φυσικά ότι τελικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. .
Στο ελληνικό φόρουμ
http://www.sky.gr/forum/viewtopic.php?p=17025&rb_v=viewtopic#p17025... 
Πάνω στην σχετική συζήτηση γράφτηκαν και άλλες απόψεις για τους αγώνες γενικά και την διοργάνωσή τους. Με αφορμή τα όσα διάβασα και επειδή δεν θέλω να σκέφτομαι ισοπεδωτικά, θα γράψω κι εγώ τις σκέψεις μου και την δική μου πλευρά μέσα απο την πολύχρονη εμπειρία μου στον χώρο ως ενεργή, σε πτήσεις, αγώνες, διοργανώσεις και διοικητικά θέματα

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Νέος στόχος...2010!!!!!!!!!!!!!!!!


Μετά από πολυήμερες -σχολικές- διακοπές, επιστροφή στην δράση...
Λοιπόν,,,,, καλή χρονιά να έχουμε με υγεία, χαρά και δημιουργία, σε όλα τα επίπεδα!
Με όρεξη και θετική σκέψη να θέσουμε και να κυνηγήσουμε νέους στόχους, να πετύχουμε νέα προσωπικά ρεκόρ. Ακόμα να καταφέρνουμε να χαμογελάμε κάθε μέρα,τόσο ζεστά κι αληθινά που το γέλιο μας να φτάνει ως τα μάτια.

Μμμ, πτητικά τώρα....όλες οι πτέρυγες να είναι ανοιχτές... να γεμίζουν με χρώματα κάθε ουρανό και οι πτήσεις μας να είναι πηγή ελευθερίας, ζωντάνιας, ευφορίας και χαράς!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...