Who's Flying NOW? Πιλότοι που πετάνε ΤΩΡΑ!!!!

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Varasova..... rocks!!!!!

"Τα...'σπασε" η Βαράσοβα εχθές, και μας εντυπωσίασε με το φοβερό τοπίο της! Μιας και πολλοί βρεθήκαμε στην σχετική συνάντηση που διοργάνωσαν οι local pilots και αρκετό υλικό θα κυκλοφορήσει σχετικά , θα εστιάσω σε αυτό που με εντυπωσίασε...στα βράχια φυσικά!!! 
Let's.....rock!!! ....με τις ωραίες φωτογραφίες που τράβηξαν ο Δημήτρης, Κώστας Κάτσακας και Κώστας Μπάλλας.
Άλλοι είπαν ότι τους θυμίζει το Σαντομέρι....άλλοι ανέφεραν τον Εμπεσσό, αλλά στην πραγματικότητα  η Βαράσοβα ένα καινούριο για πολλούς από εμάς , πολύ όμορφο μέρος ΚΑΙ για πτήση-όχι μόνο αναρρίχηση- με απογείωση σε
Δ- ΒΔ κατέυθυνση, με χωμάτινη οδική πρόσβαση ως την απογείωση δίπλα στο ξωκλήσι ονόματι...Αγιος Πέτρος! Ο μεγάλος κάμπος και το δαντελωτό ιχνογράφημα του Εύηνου δεν ήταν μια θέα που είχα ξαναδεί, και με εξέπληξε ευχάριστα αφού καθιστά το μέρος αρκετά ενδιαφέρον, ανεμοπορικά! 
Δίπλα στα βράχια λοιπόν έτοιμοι για απογείωση.
Εντυπωσιακά στο βάθος διαγράφονται οι χιονισμένες κορφές του Ερύμανθου! Κάπου εκεί πετάνε και άλλοι φίλοι από Πάτρα, Άμφισσα, Αθήνα. Δεν τους βλέπουμε αλλά...είναι εκεί και τους ακούμε στο VHF. Όλη η Δυτική Ελλάδα, μια πτήση!!!
Αχνοσυννεφάκια είχαμε κι εμείς στην κορυφογραμμή, εεε;;;;
Ο Mr Axis Venus και αναρριχητής Γιάννης, ξεμάκρυνε προς την παραλία για να δει απο μια νέα οπτική τα βράχια που έχει σκαρφαλώσει χιλιάδες φορές απο το έδαφος! 
Με τις προσγειώσεις υπάρχει ένα σχετικό θεματάκι...δεν ξέρεις ποιά να διαλέξεις.....
....για να προσγειωθείς και να αράξεις.....!!!!!!!
Landing by the rocks, η τελευταία προσγείωση της μέρας!!!!
Βαράσοβα rocks!! Βαράσοβα flies souper!!!
Πολλά ευχαριστώ στους διοργανωτές της συνάντησης και σε όλους τους παρόντες για την ωραία παρέα, τους παλιούς και νέους φίλους που ήταν στην συντροφιά! 
Δείτε τι έγραψε και γνωστός ...παραπεντοπαπαράτσι που ήταν παρών..... Σύντομα και άλλα νέα και φωτό και στο patras-paragliding.gr.

Και για δικαίωση του τίτλου, ένα σχετικό Vimeo vid...(κλείστε το podcast)


Rocking the Sky from Ivan Guidobaldi on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...