Who's Flying NOW? Πιλότοι που πετάνε ΤΩΡΑ!!!!

Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Νίκη σε έναν αγώνα είναι...

Σήμερα, μετά απο πολύ καιρό ο Guru, o Έλληνας πιλότος μέλος της ΕΟ Αλεξιπτώτου Πλαγιάς που εκπροσώπησε την χώρα στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα στο Μεξικό, αναρρώνοντας ακόμα σε μια κλινική στην Αθήνα,  έδωσε το δικό του στίγμα, απο τον μεγάλο αγώνα που κάνει αυτόν τον τελευταίο καιρό για την ανάρρωσή του. Έγραψε ένα "γειά" στους ανθρώπους που τον υποστήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο, που παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον και συμπαράσταση τόσο τις αξιόλογες πτήσεις του στο Μεξικό όσο και τις δυσκολίες που προέκυψαν με το ατύχημά του- στην νοσηλεία του σε μια τόσο μακρινή χώρα και φυσικά στις διαδικασίες της επιστροφής του στην Ελλάδα.
Έγραψε στην σελίδα που ξεκίνησε γι αυτόν στο fb- όταν η αυλαία έπεσε στα άλλα παραπεντίστικα forum (κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έγινε), χαιρετώντας όλους τους φίλους του.
Ενα αισιόδοξο  και καλοδεχούμενο μηνυμα, σε μια περίπτωση εξαιρετικά φειδωλής επικοινωνίας και ενημέρωσης (ούτε αυτό το κατάλαβα ποτέ).
Όλοι του εύχονται νίκη στον αγώνα, και τον περιμένουν στο γκολ....
Νίκη... γκολ... πολύ επίκαιρα θέματα μιας κι φετινοί αγώνες ξεκινούν. Ποιός είναι ο στόχος τελικά; Νομίζω οτι ο καθένας έχει στο μυαλό του το δικό του "τέρμα", το σημείο, που όταν το φτάσει, θα νιώθει νικητής, για την συγκεκριμένη στιγμή, φυσικά. Μετά πάμε γι άλλα...
Ένας νέος στόχος κάθε φορά, όπως λέει και ο Μέρελης
Η αλήθεια είναι οτι η περίπτωση του Guru πέρα απο μια ατομική ιστορία, περικλείει θέματα που μας απασχόλησαν και θα μας απασχολήσουν και στο μέλλον. Γιατί συνέβη στο σκηνικό ενός Παγκόσμιου αγώνα που προβλημάτισε πολλούς για τις αξίες και την αγωνιστική φιλοσοφία του, όσον αφορά τους στόχους του και την ασφάλεια.  
Ετοιμαζόμαστε για τους αγώνες, ας σκεφτούμε λοιπόν, πριν πάμε, τι θα είναι η νίκη για τον καθέναν απο εμάς και πως θα την πετύχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...