Who's Flying NOW? Πιλότοι που πετάνε ΤΩΡΑ!!!!

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

26 -12-09 στα Καλάβρυτα

Δεν θα ανέβαζα φωτό απο την πτήση του Σαββάτου στα Καλάβρυτα, γιατί πήγαμε όλοι μαζί και οι δύο blogger φίλοι Κώστας και Βαγγέλης  ανέβασαν αρκετές. Όμως, μου άρεσαν και κάποιες με τα σύννεφα που είχε στην αρχή της ανεμοπορίας που πετούσα εγώ κι ο Κώστας αλλά και κάποια...tips...!!!
Μέσα λοιπόν στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα των ξωτικών και καλικάντζαρων που κάνουν σκανταλιές....σας παραθέτω...
tip1: η supporter Όλγα, ετοιμάζει τον antonik και του δίνει τις τελευταίες οδηγίες πριν την απογείωση-χιχιχι......hohoho!!!!


tip2: Η supporter Βάσω τρέχει να χαϊδέψει τον αγαπημένο της αφού από την χαρά του που πρόλαβε να πετάξει -τελευταίος και καταϊδρωμένος!!!!- έκανε S--ακια γκαρίζοντας ---σαν αεροπλανο-λέμε τώρα-αλλά πέτυχε να κάνει εξαιρετικά το....τρακτέρ... και να οργώσει το καημένο το χωράφι -one more time για χάρη του αγρότη!!!!


Αυτή η  αποκαλυπτική φωτό για τον alechan που δεν πρόλαβε να δει τον φίλο να προσγειώνεται..(η μαχόμενη δημοσιογραφία τα "δίνει"...όλα ακόμα και τον drflight!!!!)χιχιχι!!!!hohohoho!!!

(Με αγάπη ...ο καλικάντζαρος!!)

2 σχόλια:

  1. Δώστα όλα ρε συ..!!! Nαι καλά εγώ φταίω τώρα που το χωράφι ήταν μερικούς πόντους πιο ψηλό από ότι έπρεπε και δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω το ιδεατό φλερ...!!!

    Που έφαγες όμως όλες τις τυρόπιτες στον πεζόδρομο.., κι εγώ περίμενα μια ώρα μέχρι να βγουν οι καινούργιες και παραλίγο να χάσω την πτησούλα μου.., δεν είπες τίποτα καλικατζαρίνα..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγω καθομαι στην αθηνα ... "καλα κατσε εδω και προγραμματιζε" λεω στον εαυτο μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...