Who's Flying NOW? Πιλότοι που πετάνε ΤΩΡΑ!!!!

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Semimario con Luca Donini & Alberto Castagna

Το Σ/Κ έγινε το σεμινάριο στο Καλέντζι με τους Ιταλούς Luca Donini και Alberto Castagna. Όταν μου πρότειναν ο Χρήστος και ο Ντομένικο να διοργανώσουμε αυτό το σεμινάριο φυσικά και μου άρεσε η ιδέα να το κάνουμε και συμφώνησα, αλλά ήταν για μένα κάπως σαν "ραντεβού στα τυφλά" αφού δεν γνώριζα τους Ιταλούς και δεν είχα επικοινωνήσει καθόλου προσωπικά μαζί τους.
Είχα ασχοληθεί με τα διοργανωτικά και είχα απορροφηθεί τόσο που εκ των υστέρων συνειδητοποίησα ότι δεν είχα  καθόλου συγκεκριμένες προσδοκίες σαν συμμετέχουσα.Κάθισα λοιπόν και άκουσα...



είδα, σκέφτηκα, αισθάνθηκα.Έζησα την εμπειρία και τώρα που αυτή τελείωσε, λέω ότι είμαι τυχερή. Γιατί πολλές προσδοκίες μου δημιουργήθηκαν έτσι ώστε ότι αυτή η συνάντηση μπορεί να γίνει μια αρχή!


Από την οπτική αυτή δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι ήταν μια εξαιρετική εμπειρία αφού άσχετα από το περιεχόμενο του σεμιναρίου- που ήταν και αυτό εξαιρετικό και εμπλουτιστικό για όλα τα επίπεδα πιλότων που το παρακολούθησαν- είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να ακούσω δυο ανθρώπους που έχουν πετύχει- και συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά γι αυτό- έναν στόχο- στοίχημα, που είναι η προαγωγή μιας ομαδική δράσης με την εφαρμογή μιας πραγματικά μετα-μοντέρνας οπτικής.Εμένα αυτό μου αρέσει αλλά και ταιριάζει στον τρόπο που σκέφτομαι.
                            
Τα ηγετικά χαρακτηριστικά του Alberto Castagna, η εμπειρία και η γνώσεις του είναι αναμφισβήτητα και ο Luca Donini είναι επίσης αναμφισβήτητα ένας σπουδαίος ταλαντούχος αθλητής που δεν ξέρει μόνο να πετάει. Ταυτόχρονα και οι δυο ξέρουν να σέβονται το ακροατήριό τους και να μοιράζονται όλα όσα έχουν κατακτήσει.
Σύντομα θα ξεκινήσω να δουλεύω ένα ολοκληρωμένο άρθρο για την συνολική παρουσίαση του σεμιναρίου με σκοπό να μεταδοθεί το πνευμα και το περιεχόμενο και σε όσους δεν ήρθαν, αν και αυτό είναι δύσκολο να επιτύχει το ίδιο αποτέλεσμα με ένα βιωματικό σεμινάριο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...