Who's Flying NOW? Πιλότοι που πετάνε ΤΩΡΑ!!!!

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011.Ο καιρός να ΄ναι καλός κι όλα καλά θα πάνε!!!

Πέρσι τέτοια εποχή κοιτάζαμε το αγωνιστικό πρόγραμμα και δεν ξέραμε τι να διαλέξουμε από διοργάνωση, 3ήμερα 4ήμερα.... εθνικές... διεθνείς διοργανώσεις....
Φέτος τα πράγματα είναι, προφανώς, πολύ διαφορετικά και το γενικό κλίμα παρασέρνει μαζί του και το αγωνιστικό γίγνεσθαι, επιβάλλει συρρίκνωση των προσφορών για ανάληψη τέτοιου είδους υποχρεώσεων και πιθανότατα λιτότητα στην εκτέλεσή τους.
Συμμετέχοντας στην απόφαση του σωματείου να προχωρήσουμε στην φετινή ανάληψη του 1ου 3ήμερου σκέλους, στο Καλέντζι, γνωρίζουμε ή υποπτευόμαστε τις δυσκολίες που θα έχουμε αλλά είμαστε διατεθειμένοι να προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης, προσαρμοζόμενοι στα νέα δεδομένα, τόσο των αθλητών όσο και των δυνατοτήτων της νεοσύστατης τοπικής αυτοδιοίκησης, των δύο δηλ και μοναδικών υποστηρικτών της αθλητικής παραπεντίστικης δράσης, εδώ και πολλά χρόνια.
Αγωνιστικό Πρόγραμμα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς 2011
20o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αποστάσεων
11o Πρωτάθλημα Ακριβείας

Περιφερειακοί αγώνες

           Αγώνας


Τόπος

Σωματείο

Ημερομηνίες
 3ήμερο 20ου Πρωταθλήματος- 1η Αγ. συνάντηση (FAI cat.2) Καλέντζι Αχαΐας ΛΕΑΛΠΠΑ
27-29 Μαΐου
 3ήμερο  20ου Πρωταθλήματος- 2η Αγ. συνάντηση (FAI cat.2) Βόρας - Άρνισσα  Α.Σ. ΠΕΛΛΑ
21-24 Ιουλίου
11o Παννελ. Πρωτάθλημα Προσγειώσεων Ακριβείας(FAI cat.2) Χανόπουλο - Άρτα Αερ. Άρτας
18-19 Ιουνίου
Περιφερειακός Ακριβείας  (FAI cat.2) Κορύλοβος Δράμα Αίολος
26-27 Φεβρουαρίου

Το ελληνικό παραπέντε και φέτος, περισσότερο απο κάθε άλλη δύσκολη χρονιά, θα δοκιμαστεί στο πόσο καλή διάθεση, κατανόηση και υψηλό φρόνημα μπορούμε να δείξουμε όλοι εμείς που το υπηρετούμε, σαν αθλητές και διοργανωτές, ώστε να μην εγκαταλείψουμε την προσπάθεια και να μην παραδώσουμε το άθλημα στην αθλητική απραξία, διατηρώντας και αναδεικνύοντας την πραγματική αξία και τους στόχους των αγώνων: την συνάντηση, επικοινωνία, ανταλλαγή και ανταγωνισμό πιλότων από κάθε περιοχή της Ελλάδας και την ευκαιρία να συν αγωνιστούμε, σε ένα ασφαλές πλαίσιο, που πολλά οφέλη μπορεί να έχει για τον καθένα ξεχωριστά και για το άθλημα γενικότερα.
Με τους αγώνες οι εμπειρίες μας διευρύνονται, φτιάχνουμε καλύτερους αθλητές, καλύτερους πιλότους και αυτό το "καλύτερο" είναι το εισιτήριο προς την εξέλιξη. Ας εστιάσουμε λοιπόν σε κοντινούς και εφικτούς στόχους. 
Εφτά αγωνιστικές μέρες το Πρωτάθλημα Αποστάσεων, αν ο καιρός"κάτσει" καλά μπορεί να μας δώσουν πολύ περισσότερα έγκυρα τασκ από άλλες χρονιές, με περισσότερες συναντήσεις, αλλά άσχημο καιρό! Αυτό ελπίζω και εύχομαι.
Εχθρός μας, όπως σε όλα τα πετούμενα, είναι ο καιρός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...