Who's Flying NOW? Πιλότοι που πετάνε ΤΩΡΑ!!!!

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Αρχιμηνιά.... Πρωτοπτησιά...

Αρχιμηνιά.... Πρωτοπτησιά... Ψηλά μας πάν τα θερμικάαααα....
Μπορεί ο φακός της φωτογραφικής μηχανής (λόγω κρύου μάλλον) να μην καταδέχτηκε να ανοίξει και να  ρίξει μια ματιά αλλά εγώ έκανα την πρωτη πτησούλα του 2012 στην home κοντινή απογείωση των διακοπών, στην Πούντα με προσγείωση στο λιμανάκι του Διακοπτού (φωτό από παλιότερη πτήση )Αν και χωρίς φωτό λοιπόν δεν είμαι και αχάριστη αφού με φουλ ηλιόλουστο καιρό πήρα και 100 μέτρα πάνω απο την απογείωση χειμωνιάτικα (μπρρρρρρρ), με υπέροχη θέα στα χιονισμένα βουνά της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου, ξέροντας ότι παντού τριγύρω στους ελληνικούς ουρανούς πετάνε διάφοροι φίλοι εγκαινιάζοντας με κέφι την καινούρια πτητική χρονιά του 2012!!!! 
Τα παιδιά από την ΛΕΑΛΠΠΑ πετούσαν στα Καλάβρυτα ,στο Χιονοδρομικό, άλλοι στον Ομπλό, άλλοι στον Κιθαιρώνα ανατολικά...και ακόμα στην Παραμυθιά, στην Κέρκυρα στα Τρίκαλα, στην Μακεδονία, στο Φαλακρό Ο ουρανός γεμάτος πτέρυγες!!!!!
Καλή Χρονιά λοιπόν με πολλά πτητικά χιλιόμετρα και ειρηνικές πτήσεις και πάνω από όλα ασφαλείς προσγειώσεις για όλους μας!!!!

2 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΤΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καπετάνιε, καλή χρονιά και υπέροχες πτήσεις με το καινούριο σου φτερό!!! Καλοπέταχτο και ασφαλείς προσγειώσεις!!!! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...