Who's Flying NOW? Πιλότοι που πετάνε ΤΩΡΑ!!!!

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Νew year 2013 "Who dares, he wins!!

Η ζωή πάντα περιμένει τις κρίσιμες καταστάσεις 

για να δείξει  τη λαμπερή της πλευρά.
PAULO COELHO
Το....



λένε ότι θα δοκιμαστούμε. Θα έχουμε πολλέεεεες αναταράξεις, κλεισίματα, low saves, ανοργάνωτα σκληρά θερμικά  και άλλα τέτοια αντίξοα....Οι δυσκολίες μερικές φορές κάνουν τους ανθρώπους να ανακαλύπτουν μια άγνωστη πλευρά τους. Τους πιλότους να πετούν πιο ενεργητικά και δυναμικά, να αλλάζουν πορεία και να επιλέγουν άλλο λόφο για να κρατηθούν...  Με μια εσωτερική δύναμη και τόλμη, με μια ικανότητα που δεν πίστευαν ποτέ ότι διαθέτουν. Με απόφαση και τσαμπουκά.

Σκέφτομαι ότι όποιος τολμήσει... 

....να πιστέψει οτι μπορεί να πετύχει
...να μετρήσει αυτό που είναι και όχι αυτά που έχει...
....να δει το τέλος σαν μια νέα αρχή...
...το χωράφι σαν σκανδάλη ενός μεγάαααλου θερμικού...
...που θα πει "έχω λίγα αλλά ΔΕΝ είμαι λίγος"

....θα νικήσει την μιζέρια και θα κερδίσει την αξιοπρέπεια ενός πραγματικού αγωνιστή και την πείρα ενός μεγάλου πιλότου. Τα  gps, vario, όργανα πτήσης, φίλοι ,άνθρωποι γύρω μας, αγαπημένοι,  μπορούν να μας βοηθήσουν, στηριζόμαστε σε αυτούς.

Ευτυχισμένο το 2013 με υγεία, αγάπη και ανθρωπιά!  Ας είναι κάθε μέρα ανοιχτός ουρανός για να συνεχίσουμε τις Cross-Life προσπάθειες, πετώντας ενεργητικά και με θετικότητα, μειώνοντας συνεχώς την απόσταση από το γκολ... Χρειάζεται υπομονή  αλλά αν έχεις ιδέα που είναι το γκολ όλο πετάς προς τα κει... Keep Flying to yooooooooour Goals !!!!! 

GTR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...