Who's Flying NOW? Πιλότοι που πετάνε ΤΩΡΑ!!!!

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Summer flights above Pounda & Diakopto

Το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα ενεργό στο... καλοκαιρινό πτητικό στέκι της Αχαΐας, στην Πούντα, και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο πολλοί φίλοι πετάξαμε παραλιακά προκειμένου να ανανεώσουμε το δίπλωμα Π(ιλότου)Π(αραλίας)Π(ούντας) που είναι χρήσιμο σε κάθε Έλληνα παραπεντά που σέβεται τις καλοκαιρινές διακοπές του και θέλει να απολαμβάνει "άνωθεν" τις γαλάζιες ακτές μας!!!!


Στην πιο πρόσφατη πτήση μας εκεί, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου μας έκαναν παρέα 25 πιλότοι από την Ελβετία το paragliding holidays group του Andy που βρίσκετε εδώ και μέρες στην περιοχή.
Και μιας και ο καιρός ήταν δυνατά πτητικός απολαύσαμε- και όλο το χωριό που μας έβλεπε, το πολύ σπάνιο θέαμα να ανεμοπορούν ταυτόχρονα, στα 800-1000m, καμιά 30αριά αλεξίπτωτα, πάνω από τον βράχο της Αγίας Τριάδας, ορατοί από Τράπεζα και Διακοφτό!!!!
Αλλά επειδή "κάθε παράδεισος έχει και το φίδι του" μας τελείωσε η μπαταρία την φωτογραφικής και εναέριες φωτογραφίες, γιοκ.....Μόνο 2-3 που έβγαλε ο Αλέκος με το κινητό του διαθέσιμες στο drflight's  blog Φυσικά περιμένω να μου στείλουν μερικές ο Andy και η Michel όταν μπορέσουν....
Να πω οτι οι πιλότοι του γκρουπ, διαφόρων ηλικιών και κατηγοριών ήταν υποδειγματικοί στις απογειώσεις και προσγειώσεις τους, η προετοιμασία τους μου θύμισε σκηνικό αγώνων, αφού όλοι ετοιμάζονταν και τσέκαραν τον εξοπλισμό δίπλα και έτοιμοι έμπαιναν στον χώρο της απογείωσης. Προσγειωθήκαμε στην πολύ μικρότερη παραλία δίπλα στην μαρίνα του Διακοπτού (προσήνεμη στον ανατολικό αντίθετα από την Πούντα)

Σχετικά με την δράση του γκρούπ στην περιοχή και γενικά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...