Who's Flying NOW? Πιλότοι που πετάνε ΤΩΡΑ!!!!

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

"Guru"

Πριν λίγο καιρό  είχα γράψει: "Δυστηχώς για την ελληνική ομάδα και για όλους εμάς, το τελευταίο τασκ ήταν μια κακή και άτυχη  στιγμή και για έναν απο τους δικούς μας πιλότους, που μετά απο σύγκρουση με άλλο πιλότο και τράβηγμα του  εφεδρικού, βρέθηκε  σε νοσοκομείο του Μεξικού, όπου και νοσηλεύεται ακόμα, 11 μέρες μετά, και άγνωστο για πόσο ακόμα."
Ο Αποστόλης, "Guru" μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας που εκπροσώπησε την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μεξικού, βρίσκεται ακόμα εκεί και συνεχίζει τον "αγώνα" του στο νοσοκομείο, ελπίζω γερά και με τσαμπουκά, όπως και πετούσε σε κάθε αγώνα.
Ενώ όλοι επηρεαστήκαμε πολύ από το ατύχημα και θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για την υγεία του, δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε μια επίσημη ανακοίνωση, αλλά ούτε και να στείλουμε τις ευχές μας, μέσα στα ελληνικά παραπεντίστικα φόρουμ. Κατ ιδίαν όλοι μιλάμε για τον Αποστόλη και ανταλλάσουμε πληροφορίες έγκυρες ή ραδιοαρβύλες(...που να ξέρεις...) και προτιθέμεθα να συμπαρασταθούμε συναισθηματικά και να βοηθήσουμε, όσο μπορούμε-και οικονομικά άν χρειαστεί. 
Σήμερα στα φόρουμ κυκλοφόρησε και μια επιστολή με στοιχεία λογαριασμού για την συγκέντρωση χρημάτων για τον αθλητή. Εξαφανίστηκε πριν την δούμε καλά- καλά...Ισχύει ή όχι δεν ξέρω, θα δείξει. 
Το θέμα δεν είναι τι θα κάνουμε όλοι εμείς για τον Αποστόλη, αλλά και η χώρα του.
Απο την πρώτη στιγμή, είπα την άποψή μου οτι πρέπει να περιμένουμε, αλλά και να απαιτήσουμε -αν χρειαστεί-το κράτος να κάνει τα περισσότερα (ή και όλα ) που πρέπει για τον αθλητή της Εθνικής Ομάδας. Ο Αποστόλης δεν πέταγε στο Μεξικό ¨για πάρτι του" εκπροσωπούσε την Ελλάδα. Βέβαια πόσο "δηλωμένη" ήταν η αποστολή και ποιοί ήξεραν ή δεν ήξεραν, οτι έλληνες αθλητές βρίσκονται σε αγώνα στο Μεξικό, είναι ένα θέμα που θα το μάθουμε στο μέλλον, όπως και το τί θα πράξει τελικά η πατρίδα. 
Ίσως στα χαρτιά όσων τώρα καλούνται να πληρώσουν, τα υπέρογκα ποσά νοσηλείων και επαναπατρισμού, ο Αποστόλης να πετούσε εκεί "για πάρτι του".
Με χαρά μου είδα στο facebook μια ομάδα για τον Αποστόλη, για να στείλουν όλοι οι φίλοι και συναθλητές, υποστήριξη και ευχές: 
Apostolos Mavrothalassitis get well soon!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...