Who's Flying NOW? Πιλότοι που πετάνε ΤΩΡΑ!!!!

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Η Ελληνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό 2010- 2 αθλητές + Mr LEONARDO, Adread!!

Το Πανευρωπαϊκό ξεκίνησε σήμερα. Ελληνικές συμμετοχές, τελικά μόνο δύο, Ιωακείμ -comp 1108 και Ξηρός- comp 1066 Απογοητευτικός αριθμός αν σκεφτεί κανείς ότι πέρυσι το φθινόπωρο στην συνάντηση σωματείων στην Αμφίκλεια αναθαρρήσαμε όταν  η ΕΑΠ μας είπε για ένα υπόλοιπο χρημάτων που θα  διέθετε η ΕΛΑΟ στο παραπέντε και όλοι συμφωνήσαμε να διατεθεί για την ΕΟ του 2010- ονειρευόμασταν πλήρη 5μελή Ελληνική αποστολή! Τελικά όμως μέσα σε λίγους μήνες η κατάσταση άλλαξε πολύ και το -κατά τον ποιητή τρελοβάπορο, βρίσκεται σε δύσκολες στιγμές :έτσι μόνο δύο αθλητές μπόρεσαν να αυτοχρηματοδοτήσουν την συμμετοχή τους.....

Χθες, μέρα προπόνησης διάβασα στο ελληνικό φόρουμ την πρώτη αναφορά του ενός αθλητή μας,μέσα σε κλίμα αποθάρρυνσης και στενοχωρήθηκα -όχι γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα λέει ο Ιωακείμ, αλλά γιατί πολύ θα ήθελα να πω εεε όχι δεν είμαστε και πολύ χάλια, θα μπορούσαμε να μην είμαστε καν εκεί..... Λίγες ώρες μετά άνοιξα το Leonardo LIVE για να δω που πετάνε σήμερα και ξαφνικά βλέπω 75 και βάλε πτήσεις στην Αυστρία...όπα τι έγινε;; έβαλαν στο Πανευρωπαϊκό το LIVE του Μανώλη...Μπράβοοοοοοοοο!!!!!!!!! Yeeeeesssssss!!!!! Αμέσως βρήκα το επιχείρημα που έψαχνα...Α ρε δεν χανόμαστε εμείς, χάριν στα παιδιά μας! ΄ Έτσι υπολογίζουμε ξανά τις συμμετοχές...2 αθλητές + 1 τον Adread!!!
 Και η Ελλάδα, πρώτη  μούρη αφού όλοι θα μιλάνε με την.... LIVE γλώσσα του Αδρεαδάκη!



Πέρυσι στο 1ο σκέλος του Ελληνικού Πρωταθλήματος που πραγματοποίησε το σωματείο μου στο Καλέντζι, είχαμε ειδικό προσκεκλημένο τον Μανώλη από την Θεσσαλονίκη για να του απονείμουμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον αεραθλητισμό και στην ασφάλεια πτήσεων! Μας έδωσε τότε την ευκαιρία και δοκιμάστηκε για πρώτη φορά πιλοτικά, το κάθε αγωνιστικο τασκ να προβάλεται στο google earth LIVE και μπορούσε καποιος να παρακολουθεί την αγωνιστική πτήση κάθε πιλότου και όλων μαζί,να είναι δηλ δίπλα στην εξέλιξη του τασκ και στην ασφάλεια των πιλότων! Αυτό το πολύ σημαντικό ατού της διοργάνωσης χρησιμοποιείται φέτος από όλους τους πιλότους του πανευρωπαϊκού! Ναι, είμαστε περήφανοι και μπράβο στον Μανώλη για την σπουδαία δουλειά του! Καλή συνέχεια και ασφαλείς πτήσεις παιδιά! Υψηλό ηθικό! Η συμμετοχή της Ελλάδας αν και μικρή θα είναι πάντα σημαντική για μας και θα αποτελεί νίκη σε προσωπικό, αθλητικό και εθνικό επίπεδο.Όλοι οι συναθλητές και οι άνθρωποι του χώρου,  το αναγνωρίζουμε και το εκτιμούμε!! Ξέρουμε ότι θα κάνετε το καλύτερό σας!!

Πολύ και συνεχή ενημέρωση και στο FB http://www.facebook.com/EuroAbtenau

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...