Who's Flying NOW? Πιλότοι που πετάνε ΤΩΡΑ!!!!

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Δεν υπάρχουν άγγελοι σου λέω

....Αλλά τις απόκριες όλα επιτρέπονται και πόσο μάλιστα να βάλω καινούριο ...φτερό, άσπρο-άσπρο, και να πάω στο μασκέ πάρτι των ...ιπτάμενων στο Patras Club που έγινε  το σαββατόβραδο 26 Φεβρουαρίου.Wings for Uflyable Days (WUD) ονόμασα τον νέο μου.... εξοπλισμό και μια χαρά πέρασα.... πετώντας.... από παρέα σε παρέα μεταμφιεσμένων, τραβώντας φωτογραφίες.
Να!  ο Λουκάς και η Νίκη..."πρώτη μούρη θα με βάλεις στο blog σου" μου είπε ο Μεξικάνος και ιδού..

Ο Billy, που του έχουν πέσει πολλά δόντια αυτόν τον καιρό, σχεδίασε μερικά γύρω από το στόμα έτσι...για αλλαγή!!!!
Σύννεφα σουβλακοκαπνού έφτιαχναν την ατμόσφαιρα και ...τα θερμικά της νύχτας
Φάγαμε... ήπιαμε.....είπαμε... κάναμε.... είδαμε...διάφορα αστεία....όπα ! σε κάποιον τα ..."πρήξαμε...." ΕΕΕ απόκριες η υπερβολή επιβάλλεται!!!!!χαχαχαχαχα

Στο πάρτι είχαμε και διάσημες τηλεοπτικές προσωπικότητες, την(τον????) Πάτυ και τα... Πατάκια της (καλά είμαστε πολύ μπροστά..... η Πάτυ... μεγάλωσε δεν παντρεύτηκε τον Ματίας, προτίμησε τον άνδρα σύμβολο... πειρατή και άντε γειά!!!!) 

Όσοι προλάβαμε φωτογραφηθήκαμε....αυτόγραφο....κτλ...
ΕΕΕΕΕ Μακαρέναααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! Με τον συγκεκριμένο χορό επικαλούμαστε την πτήση της επόμενης μέρας...
Ο δε...Χάαααααρης, που αυτόν τον καιρό ψάχνει επειγόντως για ...έρμα...γιατί πετάει ααααλαφρύς....αποφάσισε...να αφήσει τα μαλλιά του να μακρύνουν (λίγο ...χαχαχαχαχα, να του κάνει και το κράνος βρε αδερφέ...)και να πάρει μαζί του και τον Θοδωρή, ( Dias, 65 κιλά, παρακαλώ χιχιχιχιχι) μπας και κάνει καμμιά πτηση της προκοπής....Ο Dias αντιστέκεται... αλλά επειδή για τις ανάγκες του πάρτι έχει ντυθεί...Ωραίος Κοιμωμένος, τελικά ενδίδει στον πιλότο....Και τα δύο απέδωσαν τα μέγιστα... στον Χάρη γιατί την επόμενη μέρα Κυριακή πέταξε ο άτιμος ο ααααλαφρύς..... 
Αυτός είναι ο DJ που είχαμε φέρει , εεε Άραβας τι άλλο τώρα που άρχισαν "τα ...όργανα" εις ανατολάς.
Ναι και περισσότερες φωτό στο site του Patras Club
Γενικώς από μαλλί σκίζανε όλοι οι πιλότοι, αλλά και απο διάθεση και κέφι και μια χαρά περάσαμε πάλι!!! Bomba!!!!


2 σχόλια:

  1. Μπράβο βρε παιδιά!!!Πολύ σας χαίρομαι....την παρέα σας,το κέφι σας,την οργάνωση σας.....Πάντα τέτοια!!!Σας πεθύμησα....αντε,έφυγε και ο φλεβάρης,3 μήνες έμειναν να τα πούμε απο κοντά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...