Who's Flying NOW? Πιλότοι που πετάνε ΤΩΡΑ!!!!

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

1st tandem at Omblos for Bill

Την Κυριακή είχε υπέροχο χειμωνιάτικο καιρό. Ηλιόλουστη μέρα και η θέα με τα κάτασπρα βουνά φανταστική!! Μετά την κοπή της πίτας του σωματείου ανεβήκαμε στον Ομπλό για τσουλήθρα...δεν είχε σχεδόν καθόλου αέρα. Ο Βασίλης είχε κουβαλήσει μαζί του όλον.... τον εξοπλισμό του (χαχαχα) κάθισμα μποτάκια κράνος κτλ...και έλπιζε να κάνει διπλή.
Και έκανε τελικά, μιας και ο drflight μας δάνεισε το μεγάααααααλο του αλεξίπτωτο (υποψιάζομαι όχι αφιλοκερδώς γιατί έχει και κόρη τώρα.....χαχαχαχαχα) και τα αγόρια μου έκαναν το διπλάκι τους και ανεμοπόρησαν για λίγο στην περιοχή! Για πρώτη φορά κατάφεραν και έβγαλαν και εναέριες φωτογραφίες.

Ο Βασίλης πασαλειμμένος με σοκολάτες αλλά με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά, μας δείχει συνεχώς τα ...καινούρια του δόντια....Το τρέξιμο στην απογείωση έφτασε ..."τα πόδια στα αυτιά"... από μπαμπά και γιο και γενικώς το "πιλοτάκι" το καταδιασκέδασε.
Σχετικό βιντεάκι από τον drflight και σχετική ανάρτηση και στο drflight Blog



Προσγείωση στο χωράφι φωτό τράβηξε ο Κώστας Κ.
Ευχαριστούμε για το δανεικό, drflight πάντα ψηλά .....στα κιλά εννοώ....για να έχουμε ένα διαθέσιμο διπλό για τέτοιες άπνοιες μέρες.!!!!! Ο Βασίλης δεν θα το ξεχάσει και θα ανταποδώσει το διπλάκι στην κόρη σου!!!!!! χαχαχαχαχα

4 σχόλια:

  1. Η χαρά του Βασιλάκη ήταν για εμένα σαν να ανεμοπορούσα για ώρες...και βέβαια η κόρη μου κοντεύει 5 μηνών.. μεγάλωσε πια...και περιμένει...πως και πως...να ξεκινήσει εκπαίδευση με τον Βασιλάκη εκπαιδευτή χεχε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζηλέυω !!!!!!!!!! τον Μπαμπά!

    και πάλι μπράβο είναι κάτι που δεν το συναντάς εύκολα, στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαγγέληηηηη!!! Τι τρυφερός ,,,συμπέθερος!!! ΟΚ θα την αναλάβει την κόρη σου είναι και τσαχπίνα.....χαχαχαχα
    Γιάννη, να σαι καλά και γρήγορα πάλι στους ουρανούς μαζί μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο ,εν τον βλέπω να ξαναπιάνει το kite τώρα που καλόμαθε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...